26 C
Athens
Κυριακή, 20 Ιουνίου, 2021

Η Sma Rag Da δε βγήκε στο Star γιατί οι παραγωγοί διαφώνησαν με το μήνυμα στην μπλούζα της

Must read

Στη «Φωλιά των Κου Κου» ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί η Sma Rag Da, αλλά η εμφάνισή της ακυρώθηκε ξαφνικά γιατί, όπως λέει η ίδια, εμπόδιο αποτέλεσε το μήνυμα στην μπλούζα της

Η Sma Rag Da, κατά κόσμον Σμαράγδα Αλεξανδρή, που έγινε γνωστή από τις διασκευές της στα ηπειρώτικα τραγούδια «Αθαμανία Όμορφη» και «Τσοπανάκος Ήμουνα», έγραψε λίγο πριν την εκπομπή:

«Σε λίγη ώρα στην εκπομπή “Η φωλιά των Κου Κου”, θα εμφανιστώ λάιβ και θα είμαι αγχωμένη af. Στείλτε μηνύματα λατρείας παρακαλώ, μπας και ηρεμήσω λιγάκι».

Η εμφάνισή της ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, καθώς οι παραγωγοί της εκπομπής δε συμφώνησαν να εμφανιστεί με το μήνυμα που αναγραφόταν στο μπλουζάκι της, ενώ η ίδια δε δέχθηκε να συμβιβαστεί αλλάζοντας ρούχα και τελικά δεν εμφανίστηκε ποτέ στην εκπομπή.

Η τραγουδίστρια περιέγραψε το περιστατικό στο Instagram: «Επειδή σας χρωστάω μια εξήγηση για την ξαφνική ακύρωση της σημερινής μου εμφάνισης στο σταρ, please keep reading. Πριν μπω στο θεμα, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πρόσκληση καθώς και για τη σύντομη φιλοξενία στο κανάλι – όλοι όσοι γνώρισα ήταν ευγενέστατοι και με έκαναν να νιώσω πολύ άνετα. Και η Κατερίνα και ο Κρατερός και όλοι οι παρουσιαστές και η ομάδα με υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά και μεγάλα χαμόγελα backstage.

Το πρόβλημα που προέκυψε είναι πως εγώ χωρίς να έχω προειδοποιήσει το σταθμό (δεν σκέφτηκα καν ότι έπρεπε, δεν είχα κάποια οδηγία εξάλλου) πήγα φορώντας αυτή την μπλούζα, που γράφει «οι εξορύξεις στην Ήπειρο είναι πολύ κακή ιδέα» (μιας και με κάλεσαν λόγω της διασκευής μου στο παραδοσιακό τραγούδι Τσοπανάκος Ήμουνα, του οποίου το βίντεο γυρίστηκε στα Τζουμέρκα).

Αν σκεφτήκατε «ποιες εξορύξεις στην Ήπειρο;» μην νιώθετε άσχημα που δεν ξέρετε τίποτα. Σχεδόν κανείς δεν ξέρει. Γι’αυτο θεώρησα σημαντικό να αξιοποιήσω την τηλεοπτική μου εμφάνιση να θίξω ένα απίστευτα σημαντικό θέμα. Ψάξτε να δείτε για τις συμφωνίες που καθόλου κερδοφόρες δε θα είναι για την Ελλάδα ενώ ταυτόχρονα θα ναι πολύ πολύ βολικές για τις εταιρίες που έρχονται από το εξωτερικό, για το περιβαλλοντικό ρίσκο που ενδεχομένως να πλήξει ανεπανόρθωτα τον τουρισμό, την οικολογική καταστροφή που θα προκαλέσει όλη αυτή η ιστορία σε παρθένα εδάφη κλπ.

Μην σας πείσει κανένας ότι αυτά τα έργα θα φέρουν “ανάπτυξη” και θα μας ανεβάσουν στο “γεωπολιτικό ranking” – μια γρήγορη έρευνα αρκεί για να καταλάβει μέχρι κι ο πιο άσχετος ότι το ρίσκο είναι τόσο μεγάλο και το κέρδος τόσο μικρό, που μια μικρή μικρή ομάδα ατόμων θα επωφεληθεί στην πραγματικότητα. Εξάλλου αν ήταν τόσο σπουδαίο σχέδιο, θα γνωρίζαμε ότι συμβαίνει και θα πανηγυρίζαμε όλοι μαζί για την γαμάτη ανάπτυξη που πρόκειται να έρθει.

Δεν είχα σκοπό καν να μιλήσω γι αυτό, απλά θα φορούσα την μπλούζα. Δυστυχώς για να συμβεί αυτό έπρεπε να ληφθεί κάποια έγκριση από κάποιον ανώτερο και επειδή η φάση έγινε τελευταία στιγμή κι η εκπομπή είναι λάιβ δεν προλάβαμε να την πάρουμε. Προς υπεράσπιση των υπέροχων κι ευγενέστατων (πραγματικά) εργαζομένων του σταρ θέλω να πω πως μου δόθηκε η επιλογή να ανεβάσουμε φωτό με την μπλούζα στα σοσιαλ μίντια του σταθμού, αλλά δεν το δέχτηκα.

Εκτιμώ τα παιδιά που γρήγορα πρότειναν μια λύση αλλά ξέρω πως μέσα μου δεν θα ένιωθα εντάξει με αυτόν τον συμβιβασμό. Δεν ήξερα ότι θα υπήρχε τόσο πρόβλημα για μια μπλούζα με οικολογικό μήνυμα. Αυτά από μένα. Φιλιά σε όλους κι ευχαριστώ το σταρ για την πρόσκληση και για την πρωτοβουλία να στηρίζει λώκαλ καλλιτέχνες εντός κι εκτός του εμπορικού φάσματος καθώς και για το ότι έπαιξε τον Τσοπάνακο μου δύο φορές αυτή την εβδομάδα».

Σχετικά άρθρα

Τελευταία νέα

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com