Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπόμνημα ΠΑΟΚ: Στην υγειά αυτών που τρώνε τα λεφτά του Ιβάν Σαββίδη!

Published

on

Ιβάν Σαββίδης ΠΑΟΚ

Υπόμνημα/αναφορά προς την Επιτροπή Δεοντολογίας της Ε.Π.Ο. για την υπόθεση της δίωξης Ολυμπιακού, Ατρομήτου κ.λ.π. κατέθεσε ο ΠΑΟΚ Με την αναφορά του «τεκμηριώνει», σύμφωνα με την κεντρικά μοιρασμένη επίσημη γραμμή, «στοιχεία του βουλεύματος των 28, τα οποία δεν αφορούν στον επίδικο αγώνα Ολυμπιακού – Ατρομήτου».

Γιατί, σύμφωνα με την αναφορά του ΠΑΟΚ, «τα στοιχεία» δεν αφορούν «στις φοβερές, τρομερές και συγκλονιστικές καταγγελίες του κ. Τάκη Φύσσα για τον αγώνα Ολυμπιακός – Ατρόμητος»; Προτείνονται οι παρακάτω πιθανές απαντήσεις:

α. Επειδή, μετά την κατάθεση Φύσσα ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων (Φεβρουάριος 2020) «επίδικος αγώνας» δεν υπάρχει. Όσα ο ίδιος ο Φύσσας φαντάστηκε, λόγω υπαλληλικής σχέσης με τον Αλαφούζο, και κατήγγειλε στον κ. Ανδρεάδη καταρρίφθηκαν από την κατάθεση του ίδιου του Φύσσα. Γέλασαν και τα γελάδια της Παιανίας.

β. Επειδή, ουδείς στην Ελλάδα ασχολείται με ένα αγώνα «που του είπαν του προπονητή να μην βάλει τέσσερις, αλλά ο ένας δεν ήταν έτοιμος να παίξει, οι άλλοι δύο έπαιξαν και ο τέταρτος μόνο έμεινε εκτός, αλλά… φταίει ο αντίπαλος!!!». Εδώ εξανέστη μέχρι και ο εισαγγελέας  της έδρας!!!

γ. Επειδή, στη διαδρομή του χρόνου ο Ατρόμητος κι ο Σπανός αποδείχθηκαν «καλά παιδιά»

Τι αφορά λοιπόν η αναφορά/καταγγελία/υπόμνημα του ΠΑΟΚ στην κυρία Λουΐζα Ιωαννίδου, πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας;

Σύμφωνα με «τη γραμμή» «στοιχεία που περιλαμβάνονται κυρίως στο εισαγγελικό πόρισμα Κορέα και είναι ένορκες μαρτυρικές καταθέσεις και νόμιμες τηλεφωνικές υποκλοπές».

Πότε προέκυψε το εισαγγελικό πόρισμα Κορέα; Το 2014, περί μήνα Ιούνιο, όταν ολοκληρώθηκε εκείνη η μοναδική έρευνα με τα «μου είπαν», «νομίζω», «έχω την εντύπωση», «αν άκουσα καλά», «μάλλον έτσι θα είναι» και άλλα εξόχως αποκαλυπτικά.

Τι μεσολάβησε από την ολοκλήρωση του πορίσματος Κορέα μέχρι σήμερα; Η διαβίβαση στον ανακριτή κ. Ανδρεάδη, οι καταθέσεις των εμπλεκομένων, νέες καταθέσεις μαρτύρων, νέες είσοδοι μαρτύρων της τελευταίας στιγμής και ένα τελικό κατηγορητήριο.

Αμέσως μετά ένα πόρισμα του Συμβουλίου Εφετών (με πρόεδρο τον κ. Σταμαδιάνο), και αναίρεση από εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, δεύτερο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, νέα αναίρεση από άλλον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και νέο (τελικό) βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών.

Τι έγιναν όλα εκείνα τα φοβερά και τρομερά στοιχεία του πορίσματος Κορέα; Τα περισσότερα εξαφανίστηκαν στη διαδρομή. Όσα απόμειναν περιλαμβάνονται στο κατηγορητήριο εμφανώς αποδυναμωμένα και στηριγμένα σε μια σειρά από αοριστολογίες.

Καμία απτή απόδειξη για οποιαδήποτε από τις κατηγορίες με τις οποίες οι 28 βρέθηκαν να βαρύνονται. Κανένα στοιχείο. Υπόνοιες, υποψίες, εκτιμήσεις, πληροφορίες. Τίποτε άλλο. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, πως όλοι οι μάρτυρες που κατέθεσαν μέχρι τη διακοπή της δίκης, λόγω κορωνοϊού, δεν συνεισέφεραν το παραμικρό στη διαδικασία απόδειξης των κατηγοριών.

Όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, με πρώτους στη σειρά μερικούς που πλασάρονται για μεγάλοι νταραβεριτζήδες, έστριψαν δια του αρραβώνος όταν βρέθηκαν απέναντι σε κανονικούς δικαστές και σε κανονικό εισαγγελέα. Όλοι, «τίγρεις και γατούλες» μαζί.

Τι κατέθεσε σήμερα ο ΠΑΟΚ στην Επιτροπή Δεοντολογίας; Τίποτε. Μια αστειότητα περιωπής. Ένα κενό αξίας και σημασίας δήθεν υπόμνημα. Κλαίω, από τα γέλια, στην ιδέα πως το έγραψε ο Μπαλτάκος!

Γιατί προχώρησε στην κίνηση αυτή, ενώ ήξερε πως θα αντιμετωπιστεί από τα Μ.Μ.Ε. αυτή η νέα, αστείρευτης γελοιότητας, πρωτοβουλία;

Επειδή είναι από παντού στριμωγμένος και αισθάνεται σαν τον πυγμάχο που τον έχουν βάλει στη γωνία και τρώει το ξύλο της αρκούδας χωρίς να μπορεί ούτε βλέφαρο να κινήσει. Επειδή δεν του βγαίνει τίποτε από όσα κάνει απέναντι στον Ολυμπιακό. Επειδή, έχει χάσει κάθε επαφή με το περιβάλλον. Επειδή, το συνεργείο των εργολάβων και τα πληρωμένα πιστόλια κάτι πρέπει να γράψουν.

Επειδή, τέλος, αναγνωρίζει έμπρακτα πως και αυτό το τελευταίο στη λίστα κόλπο στο οποίο επιδόθηκε θα καταλήξει όπως όλα τα προηγούμενα. Να γελάνε και τα τσιμέντα.

Τι νόημα είχε η κατάθεση του υπομνήματος στην Επιτροπή δεοντολογίας; Κανένα. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει δικαίωμα παρέμβασης στην πιθανή ακροαματική διαδικασία.

Δηλαδή, πιασ’ τ’ αυγό και κούρευ’ το. Σε δουλειά να βρισκόμαστε, μεροκάματα να δικαιολογούνται, κονόμες σε βάρος του Σαββίδη να μοιράζονται και να περνάμε καλά με τον λεβέντη που βρήκαμε και αλαφρώνουμε από τα ευρώ.

Όποιος σκέφτηκε αυτή την κομπίνα, φίλε, για να του φάνε κι άλλα του Σαββίδη, είναι μεγάλος σατανάς. Να του βγάλουμε το καπέλο πρέπει…

Advertisement